Udskriv

V for Varta

Perfekt power til alle

Det vigtigste for et batteri er ydelse og pålidelighed - og her udstikker VARTA normerne.
Denne kompromisløse kvalitetstænkning har gjort VARTA til originalleverandør hos de førende bilproducenter.
For at fortsætte ad denne linje følger vores ingeniører et klart mål: altid at forbedre det bedste.
Denne udprægede innovationsånds nyeste resultat er den nye Power-Frame-teknologi - endnu et bevis for VARTA‘s ubestridte foregangsrolle, og for dig endnu en grund til at stole på VARTA.
 
Hvad er PowerFrame-teknologi?
 
PowerFrame er lig flere innovationer i én: levetid, koldstartseffekt, energigennemstrømningsmængde - praktisk talt ethvert vigtigt aspekt ved et batteri optimeres tydeligt. Det vigtigste kendetegn er den patenterede stansning af det såkaldte positive gitter - det enestående gitterdesign sørger for en tydeligt forbedret ydelse. Nye præcisionsstandarder ved produktionen sikrer stabil kvalitet og lang levetid.
 
Hvad kommer der ud af PowerFrame-teknologi?

Fordelene mærker du f.eks. ved koldstart, eller når der er mange "elektriske" forbrugere i bilen: alt kører problemløst. Desuden er der fjernet et svagt punkt på batteriet: kortslutninger, der ofte skyldtes mangler på det positive gitter, er fortid. Da steder på gitteret med større belastning er udformet mere robust, er der ingen fare for korrosion ved batteriet - og du behøver ikke frygte kortslutninger. Da alle batterier lever længere, er det også godt for miljøet.